ERDON Helyi sport hírek

2010.04.19. 15:32

Váradi öklözők a Bihar Kupán

<p>Ötödik alkalommal rendezték a hét végén a rangos ökölvívótornát, a Bihar Kupát. A rendezvény helyszíne a váradi sportaréna volt.</p>

Az Antonio Alexe Sportaréna érdekes és izgalmas ökölvívó-összecsapások helyszíne volt szombat délután és vasárnap délelőtt. A versengésen a Nagyváradi Crişul (edző: Mihai Mikloş) hét öklözője, valamint a Gym Mar Strong (edző: Viorel Crăciunea) három versenyzője vett részt. Két győzelmet aratott a Crişul öklözői közül George Lazăr (utánpótláskorúak, 86 kg) és Cătălin Călugăr (ifjúságiak, 60 kg), illetve Mihai Chirilă (utánpótláskorúak, 64 kg) Gym Mar Strong színekben. Bogdan Soane (48 kg), Ionuţ Torj (60 kg) a Crişul részéről, valamint Romeo Macarie (48 kg) és Laurenţiu Heveşi (57 kg) egy-egy mérkőzést nyertek meg.

A legfiatalabb is indult

Cosmin Călugăr (kadétkorúak, 33 kg), a Nagyváradi Crişul és az egész mezőny legfiatalabb, tehetséges öklözője egy mérkőzésen szerepelve döntetlenül csatázott jóval korosabb és magasabb ellenfelével. – Színvonalas mérkőzéseket láttunk – fogalmazott Mikloş edző a csatározások után –, amelyek reményeim szerint roppant hasznosnak bizonyulnak majd a rövidesen kezdődő ifjúsági országos bajnokságon, amelyen Cătălin Călugăr és Bogdan Soane vesznek majd részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!