ERDON Helyi sport hírek

2010.04.20. 15:11

Nagyüzem a Bihorul sportiskolában

<p>A Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola diák versenyzői az elmúlt hét rendezvényeit illetően nem panaszkodhattak tétlenségre.</p>

Öt, Nagyváradon igen komoly hagyományokra visszatekintő sportágban (kosárlabda, labdarúgás, cselgáncs, szabadfogású birkózás és röplabda) mérték össze tudásukat és tehetségüket a Bihorul Sportközépiskola diákjai az elmúlt héten. Az U18 éves fiú kosárlabdázók (edző: Alin Cureş) a székelykeresztúri tornán két győzelmet arattak a kolozsvári és a helyi csapat ellen, majd kikaptak a temesváriaktól. A lány- és a fiúcsapatok (edzők: Valeria Scheiner, Felicia Bulzan, illetve Vlad Simina és Alin Cureş) iskolás olimpiászán a két váradi egység három-három győzelemmel bejutott a később rendezendő területi döntőbe.

Gyengélkedő labdarúgók

A labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a tanintézet A és B csapata (edzők: Jámbor János, illetve Gheorghe Bulc) is kikapott Aradon, majd azt követően (23. forduló) hazai pályán az első legénység döntetlent ért el a Temesvári Politehnica ellen, a B pedig ugyanakakkor 2–1 arányban maradt alul a Béga-partiakkal szembeni csatában. A kötöttfogású birkózók (edző: Nelu Pop és Marius Ţigan) aradi területi tornáján Iulian Ciuta, Florin Floruţ, Alexandru Oros első-, Flaviu Bejan második, Răzvan Creţ pedig harmadik lett és mindannyian bejutottak a fináléba. A kisifjúsági röplabdázó lányok (edző: Rodian Achimescu) a nagybányai elődöntő tornán mindhárom mérkőzésüket 3–0 arányban elveszítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!