ERDON Helyi sport hírek

2010.03.30. 15:03

Érmes ökölvívó hölgyek

<p>Három érmet szereztek a <strong>Nagyváradi Crişul Sportklub</strong> ökölvívó hölgy tagjai a Câmpulung Muscel-en lebonyolított országos bajnokságon.</p>

A 15 esztendős Andrea Paul* (60 kg) az ifjúságiak között aranyérmes lett. Az elődöntőben győzött Maria Şorică (CSM Râmnicu Vâlcea) ellen, a döntőben pedig Anamaria Bulz-al (Zilahi CSM) szemben diadalmaskodott. A bajnok egy éve öklözik, a nagyváradi Vasile Voiculescu Iskolacsoport tanulója. Az ezüstérem a 17 éves Ioana Gabor (81 kg) tarsolyába került, miután a fináléban pontozásos vereséget szenvedett a nagybányai Ştefania Micle-től. A kislány a Lucian Blaga Középiskola IX. osztályos diákja, másfél éve ismerkedett meg az ökölvívással. A 16 esztendős Evelina Noane a Művészeti Középiskola tanulója, két éve öklöző, s az utánpótlás korosztályban (57 kg) gyűjtötte be a bronzérmet, miután az elődöntőben vereséget szenvedett a később bajnoki címet szerző besztercei Paula Chirilă-tól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!