ERDON Helyi sport hírek

2010.03.11. 07:53

Kizárták a II. ligás bajnokságból a Nagybányai FC–t

<p>A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága úgy döntött a tegnap, hogy kizárja a II. ligás bajnokságból a szatmárnémeti Florin Fabian edző (képünkön) csapatát, a Nagybányai FC–t.</p>

A súlyos anyagi gondokkal küzdő máramarosi együttes eddig két bajnoki mérkőzésen nem tudott megjelenni. „Elsősorban az itt befektetett munkámat sajnálom. A klub vezetői nem tartották be ígéretüket, hitegettek, egy szóval csúfságot űztek belőlünk. A játékosok és én sem kaptam fizetést hónapok óta. Viszont a szerződésem nem akarták felbontani, hogy a téli vakációba új csapatot keressek magamnak. Ezért panaszlevelet küldtem a szövetséghez, és remélem minél hamarább távozhatok a Nagybányai FC–től. Bár a FRF megadta azt a lehetőséget a csapatnak, hogy nyártól a III. ligában szerepelhessen, és nem akarok itt maradni. Szerintem a klub meg fog szűnni” – panaszolta a szakvezető. Florin Fabian elmondta, a téli szezonközi vakációban kénytelen volt visszautasítani néhány ajánlatot és úgy gondolja, az idény végéig már nem is kap más munkát. „Már javában zajlik a bajnokság, ilyenkor legfeljebb csak azok a csapatok keresnek új edzőt, akik a kiesés ellen küzdenek és a jelenlegi trénerük nem felel meg az elvárásoknak” – folytatta a Szatmárnémeti Olimpia és a Nagykárolyi Victoria egykori labdarúgója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!