ERDON Helyi sport hírek

2010.02.17. 13:34

Florin Fabian menne Nagybányáról, de nem engedik

<p>Hétfőn dönt a Máramaros megyei törvényszék a Nagybányai FC II. ligás csapat sorsáról, és ennek függvényében dönt majd jövőjét illetően is az együttes szatmárnémeti edzője, Florin Fabian (képünkön).</p>

„Kicsit elegem van ebből a huzavonáról. Nagyon remélem, hogy döntés születik hétfőn – mondta lapunknak Fabian. – Ha csődeljárási folyamat indul, akkor mindenki szabadon kereshet magának más csapatot. Ha folytathatja működését a klub, akkor tárgyalóasztalhoz ülünk a vezetőséggel, mert a jelenlegi körülmények között nem vagyok hajlandó maradni. Több hónapja nem fizették ki munkánkat, több játékos ezért fel is jelentette az együttest a román szövetség szakbizottsága előtt. Valószínűleg én is ezt fogom tenni. Sajnos arra már kevés esélyt látok, hogy nyárig edzek egy csapatot, bár a téli vakáció során voltak ajánlataim más kluboktól. Viszont a nagybányaiak nem voltak hajlandóak felbontani a szerződésem, de a munkámat sem fizették ki” – panaszolta Fabian, aki edzőként dolgozott korábban a Nagykárolyi Victoriánál és a Szatmárnémeti Olimpiánál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!