ERDON Helyi sport hírek

2008.12.03. 17:21

Minimális VSK–siker

<p>Három góllal győzte le a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda–csapata a Kolozsvári Universitatea II együttesét. A szatmári edzők az eredménnyel elégedettek.</p>

„A csapatom játékával nem vagyok megelégedve, viszont a győzelem a fontos” – foglalta össze Nicolae Istrate, a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda–csaptának edzője a kolozsvári mérkőzés történéseit, miután az A–osztályos bajnokság szerdai mérkőzésén a szatmári legénység három góllal győzte le a házigazda Universitatea második számú csapatát. A kolozsváriak három játékost használtak keretükben a Nemzeti Ligában szereplő első számú csapatból, viszont a szoros eredmény annak köszönhető, hogy a VSK rengeteget hibázott. „Várható volt, hogy nehéz meccsünk lesz. Ezért meg vagyok elégedve az eredménnyel” – folytatta Istrate, aki figyelmeztetett arra, hogy a bajnokság végéig még bármi megtörténhet, ezért még korai kijelenteni, hogy csoportgyőztes a VSK. „Még sok meccset kell játszunk – mondta elég ideges hangnemben a szakvezető. – Mindenki azt várja, hogy hatalmas fölénnyel győzzünk. Az már nem is elég, hogy győzünk” – tette hozzá.

A kolozsvári mérkőzésen egyébként egyik csapat sem tudot három gólnál nagyobb előnyre szert tenni. Fej–fej mellett haladtak, a csapatok felválta vezettek a tabellán, a szünetig pedig mindkét együttes játékosai húsz gólt szereztek. A második félidőben változatlanul folyt a játék. Az utolsó percekben megszerzett előnyt pedig már engedte ki a kezéből a szatmári legénység.

Férfi kézilabda–bajnokság, A–osztály, 1. visszavágókör, 7. forduló

Kolozsvári U II – Szatmárnémeti VSK 36–39 (20–20)

VSK: Teremi, Cioroiu – Birtalan (9 gól), Savlovschi (7). Nagy (7), Oláh János (5), Oláh Barnabás (1), Szepesi (2), Varga (1), Ferenţ (2), Kopcsák (2), Tomori (3), Ardelean, Mateş.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!