ERDON Helyi sport hírek

2008.12.05. 14:15

Idei utolsó hazai meccs

<p>A férfi kézilabda–bajnokság őszi idényének utolsó előtti fordulóját rendezik, a Szatmárnémeti VSK pedig szombaton 11 órától a Fogarasi HCM–et fogadja.</p>

Szombat délelőtt a Fogarasi HCM csapatát fogadja a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda–csapata, ez lesz az idei utolsó hazai mérkőzése Palkó János és Nicolae Istrate edző legénységének. A bajnokság utolsó őszi fordulójában ugyanis Segesvárra utaznak a fiúk. Az már biztos, a VSK „kényelmes” előnnyel vághat majd neki a február elején kezdődő tavaszi idénynek, ugyanis a szatmári és a besztercei együttesek között már hat pont különbség van a táblázatban.

Éppen ezért, valószínűleg már visszafogodtabban fognak a játszani, és csak a két pont begyújtésére összpontosítanak majd a szatmári kézisek. Palkó egyébként ezzel magyarázta azt is, hogy az elmúlt fordulóban nem a „megszokott” fölénnyel győzött Kolozsváron a VSK. A mérkőzést egyébként a Sportlíceum Ady Endre utcai termében rendezik 11 órától és a kolozsvári Pop, Potora bírópáros fogja vezeti.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!