ERDON Helyi sport hírek

2008.11.26. 12:46

Szerda este Kolozsvári CFR – AS Roma az m1-en

<p>Szerdán este 21.10-től Kolozsvárról közvetít Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzést a Magyar Televízió. A mérkőzés előtt a pálya széléről élőben nyilatkozik a Magyar Televíziónak a Kolozsvári CFR romániai magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád.</p>

A felvezetésben a TeleSport riportere, Haraszti Ádám a kolozsvári főtéren a városban tapasztalható BL-lázról számol majd be. Az összecsapás kommentátora Somos Zoltán lesz, míg a stúdióban Mérei Andrea és Szántó Dávid beszélget Bozsik Péter szakértővel.

A szerda este pályára lépő kolozsvári együttes a tavalyi idényben a román bajnokságban megelőzte a címvédő Bukaresti Steauát, megnyerte a pontvadászatot, ezzel pedig főtáblás lett a Bajnokok Ligájában.

A sorsolásnál a tavalyi döntős Chelsea-vel, a szintén nagynevű AS Romával és a Bordeaux-val kerültek egy csoportba. Az első mérkőzésen Rómában, hatalmas meglepetésre, győzni tudott a csapat Luciano Spaletti gárdája ellen, és bár utána egy döntetlen és két vereség következett, a kolozsváriaknak négy forduló után még mindig van esélyük a továbbjutásra.

A római mérkőzés visszavágója tehát hatalmas csatának ígérkezik.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!