ERDON Helyi sport hírek

2008.10.20. 16:43

Kirabolták az edzőket

<p>Hétfőn kezdődött a felnőtt férfi tőrvívók országos bajnoksága, azonban a Szatmárnémeti SK edzőpárosa, Lengyel Éva és File Attila az első napot többnyire a bukaresti rendőrségen töltötte.</p>

Vasárnap este ugyanis az erkélyen keresztül bemásztak az edzők első emeleti szobájába, ahonnan többek között kézitáskát, mobiltelefont, vonatjegyeket, DVD–lejátszot loptak el.

A eset megviselhette a sportolókat is, uagynis a legjobb eredmény egy tizedik hely volt, ezt a teljesítményt pedig Tűzhányi Gerárd érte el. Ioan Moisa a 13., Mureşan István pedig a 14. lett. „Nagyon szoros eredmények voltak, ugyanis Tűzhányi a 15 mérkőzéből hatot megnyert. Ez nem volt elég dobogós helyre” – mondta Lengyel Éva.

Kedden és szerdán a Szuperliga küzdelmeivel folytatódnak a küzdelmek. A Sportklub első csapata (Tűzhányi Gerárd, Ioan Moisa, Trenea Caius, Izsáki Arnold) a harmadik helyről, a második csapat pedig (Mureşan István, Kostyuk Levente, Teofil Moisuc, Ovidiu Pop) az ötödik helyről várja a második, döntő fordulót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!