ERDON Helyi sport hírek

2008.04.03. 18:22

Kínos vereség Szászsebesen

<p>Szatmárnéemti – Az elmúlt öt nap alatt már a második vereségét szenvedte a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda–csapata.</p>

Tizenhat gólos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabda–csapata tegnap Szászsebesen a helyi CSM ellen játszott bajnoki mérkőzésen. Palkó János és Nicolae Istrate edzőpáros legénysége meg sem tudta szorongatni ellenfelét. „Igaz bírói segítség is kellett ahhoz, hogy a Fehér megyei együttes ilyen nagy különbséggel nyerjen, azonban ez nem mentség a fiúk gyenge játékára” – panaszolta a találkozó után Palkó, aki sokkal bátrabb játékot várt volna csapatától. „Kisasszony módjára játszottunk. Sokkal jobban »pörögtek« Kolozsváron, az éllovassaljátszott mérkőzésen. Pedig ez a két pont megszerzése sokkal fontosabb lett volna” – ismerte el a szakvezető.

Az elmúlt szűk egy hét alatt már a második vereséget szenvedte el a szatmári együttes, azonban Palkó szerint semmi ok a pánikra. „Bízom abban, hogy ezen a hétvégén győzni fogunk a Nagybányai Minaur II ellen, és akkor minden megy tovább a megszokott kerékvágásban” – tette hozzá Palkó.

Szászsebesi CSM – Szatmárnémeti VSK 40–24 (20–13)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!