ERDON Helyi hírek

2013.02.21. 12:06

Megvan az eredmény

Nagyvárad - A Köztisztviselők Országos Ügynökségétől kapott csütörtöki információk szerint a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalának vezetői tisztségére kiírt versenyvizsgát Arina Moș nyerte meg, aki, mint korábban megírtuk, egyúttal az egyetlen jelentkező is volt.

Nagyvárad - A Köztisztviselők Országos Ügynökségétől kapott csütörtöki információk szerint a Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatalának vezetői tisztségére kiírt versenyvizsgát Arina Moș nyerte meg, aki, mint korábban megírtuk, egyúttal az egyetlen jelentkező is volt. A maximális 200 pontból 182,6 pontot teljesített. Kérdésünkre, hogy mikor nevezik ki hivatalosan, az ügynökség munkatársa elmondta: ez a Nagyváradi Polgármesteri Hivataltól is függ – az ügynökség csupán továbbítja a kinevezésére vonatkozó javaslatot. Arina Moș a Nemzeti Liberális Párt (PNL) tagja, s korábban Gheorghe Carp volt alpolgármester tanácsosa volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!