ERDON Helyi hírek

2008.04.14. 16:49

Közlekedésbiztonsági akciósorozat

<p>Bihar megye - A Bihar megyei közlekedésrendészet péntektől vasárnapig 66 koccanásos balesetet jegyzett, 504 szabálysértést lepleztek le baleset-megelőző akcióikon, 61.050 lej összértékben bírságolták meg az elkövetőket.</p>

Tízen törvényszegést követtek el autóvezetés közben, ellenük eljárás indult, 27 autós pedig különböző okokból ideiglenesen jogosítvány nélkül maradt. A szabálysértők között egyebek mellett 241 gyorshajtó, 7 szabálytalanul előző, 36 tilosban átkelő gyalogos volt. Néhány példával is szolgáltak a statisztikai adatok mellett a tegnapi sajtóközleményben. Péntek este a Cseszvára–Kótliget közötti községi úton rutinellenőrzésre állították meg a rendőrök a 37 éves M. I. által kormányzott személygépkocsit. Kiderült, a férfi ittas, leheletében 0,69 mg/l-es értéket mértek. Eljárás indult ellene. Ugyanígy járt vasárnap a 76-os országúton leleplezett 24 éves R. D., róla kiderült, úgy vezet autót, hogy nincs is jogosítványa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!