ERDON Helyi hírek

2008.04.18. 19:56

Közelharc a csomagokért

<p>Bihar megye - Hatalmas tolongás volt péntek délelőtt a Bihar megyei Nyugdíjasok Egyesületének székhelyén, valóságos közelharc folyt azért, hogy ki jusson be hamarabb és vegye át az őt megillető élelmiszercsomagot.</p>

Többen elégedetlenkedtek. „Reggel hétórától állok itt. Sorszámokat osztogattak, de amikor megjött az egyik felvigyázó, egyesek utánairamodtak és bementek még mielőtt sorrakerültek volna. Utána meg az jutott be, aki erősebb volt” - panaszolta egy hölgy. Egy idős néni elmondta: faluról jött és hiába álldogál reggel óta. Nincs mersze bemerészkedni a tömegbe, mert beteg a gerince. Nem csak a szervezéssel volt gond, sokan a csomagok tartalmával (pár alapélelmiszer és egy üveg bor) is elégedetlenek voltak.

Ma 10 és 12 óra között folytatódik a csomagosztás, amellyel egyidejűleg a tagok meghívót is kapnak az április 21-i húsvéti ebédre a polgármesteri hivatal étkezjébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!