ERDON Helyi hírek

2017.03.05. 12:15

Hölgyválasz: nőnapi bál volt

Szombat este nagy sikerű Nőnapi bált szervezett a Lotus Center rendezvénytermében a nagyváradi RMDSZ Nőszervezet. Tombolasorsolás és tortaszeletelés is szerepelt a műsorelemek közt.

Szombat este nagy sikerű Nőnapi bált szervezett a Lotus Center rendezvénytermében a nagyváradi RMDSZ Nőszervezet. Tombolasorsolás és tortaszeletelés is szerepelt a műsorelemek közt.

Több mint 160-an vettek részt a nagyváradi RMDSZ Nőszervezet által másodízben megrendezett Nőnapi bálon az elmúlt szombat este a Lotus Center rendezvénytermében. Az érkezőket egy szimpatikus és segítőkész fiatalember, Fodré Dávid kísérte az asztalukhoz, illetve a főszervező Széll Gabriellának arra is jutott ideje egy adott pillanatban, hogy mindenkihez odamenjen, és koccintással kívánjon kellemes szórakozást. Tavaly is beváltak, és idén is népszerűnek bizonyultak azok a kis cetlik, melyeken nem csupán a program szerepelt, hanem egy-egy nőkkel kapcsolatos idézet is, többen haza is vitték ezeket emlék gyanánt.

Amúgy nem sokat kellett noszogatni a társaságot, hogy táncra perdüljön, hamar benépesült a parkett. A talpalávalóról a Sanzon együttes (Szőcs Lőrincz, Szakács Zselyke, Márkus Zoltán, Csepei Róbert) gondoskodott, változatos slágermaratonnal.

Tombolák

Mint az RMDSZ Nőszervezet váradi koordinátora, Széll Gabriella köszöntött mindenkit, és hívta fel a figyelmet arra, hogy két alkalommal is lesznek szerencsepercek, olyan tombolanyereményekkel, mint például gyönyörű kivitelezésű albumok, kézművestermékek vagy fotózási lehetőség. Éjféltájt egy hatalmas tortát toltak be a pincérek, melyből a felszeletés után mindenki kapott, hogy aztán hajnalig folytatódjon a bál.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!