ERDON Helyi hírek

2008.09.28. 14:58

Borfesztivált rendeztek

<p>Nagyvárad - A helyi Polgármesteri Hivatal és a Városi Művelődési Ház által lebonyolított XVII. Nagyváradi Ősz rendezvénysorozat keretében a hétvégén borfesztivált szerveztek a váradi várban.</p>

Noha szombat délután még meglehetősen kevés érdeklődője akadt az eseménynek, estére már hatalmas tömeg gyűlt össze a helyszínen. Természetesen az ehhez hasonló összejövetelek megszokott kellékei és figurái, vagyis a bóvliárusok, a sört, üdítőket, mititeit, palacsintát és kolbászt kináló standok és alkalmi bódék ezúttal sem hiányozhattak, amelyekhez/akikhez a fesztivál jellegéből fakadóan még a bor- és mustkereskedők is csatlakoztak. A kellemes szeptember végi időjárást kihasználva sokan a sátraknál kihelyezett padoknál hallgatták a fellépőket, míg mások a színpad közelében állva élvezték a látottakat, hallottakat. Elsőként a váradi KIM dzsessz tagjai szórakoztatták a jelenlevőket, majd a Meda Music ifjú tehetségeinek a produkciója után a Hakeshet Klezmer Band tagjai nyújtottak emlékeztes zenei élményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!