ERDON Helyi hírek

2019.11.01. 16:08

Lorenzo Cristian bűvész karácsonyi műsora Nagyváradon

Karácsony havában Lorenzo Cristian bűvész Nagyváradra érkezik mesefiguráival, és kimondja a varázsigét: „Jelenjen meg a Mikulás!”

Karácsony havában Lorenzo Cristian bűvész Nagyváradra érkezik mesefiguráival, és kimondja a varázsigét: „Jelenjen meg a Mikulás!”A mágikus előadás a Szakszervezetek Művelődési Házában lesz december 5-én 18 órakor. 90 percen keresztül a szereplők hol előbukkannak, hol eltűnnek, látványos bűvésztrükkök szórakoztatják a közönséget, akik lélegzetvisszafojtva mondják majd: „Vajon megjelenik?”

Ezen a karácsonyi előadáson lesznek megmagyarázhatatlan bűvészmutatványok, szerepelnek mesefigurák, úgymint Magic, az óriáskutya, Elfii, Mikuláska, Szuper-Mikulás és természetesen az igazi Mikulás.

Minden néző részt vesz majd az előadásban, az óvodáskorútól az aggódó felnőttig vagy a szerető nagytatáig, mert ha nem mennek bele a játékba, nem működik a varázsige.

[embed]]

Egy jegy ára 50 lei a standard kategóriában, a VIP-jegyek ára pedig 65 lej.

A jegyeket online a www.iabilet.ro weboldalon, valamint a következő üzletekben lehet beszerezni a Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Umanm, Libmag, Casa de Balet és a Selfpay terminálokon. Online a Paypal-kártyákkal lehet fizetni, amely megjelenik majd a Vodafone- vagy Orange-számlákon, illetve a Fan Courier futárcégen keresztül is meg lehet rendelni bárhol az országban.

Szervezők: Jurnal Bihorean és Bihon.ro Részletek a 0728-116-455-ös telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!