ERDON Helyi hírek

2019.11.20. 13:55

A Dumbo Land szuperbuli keretében nyílik meg a nagyváradi ERA Parkban!

Nagyvárad legnagyobb játszóháza, a Dumbo Land a hétvégén nyílik meg ünnepélyes keretek között, az ERA Park kereskedelmi központ kupolája alatt, különböző felújítások és új játékszerek beszerzése után!

Nagyvárad legnagyobb játszóháza, a Dumbo Land a hétvégén nyílik meg ünnepélyes keretek között, az ERA Park kereskedelmi központ kupolája alatt, különböző felújítások és új játékszerek beszerzése után!

A nyitóbuli november 22-én, pénteken lesz 16−21 óra között, és mindenkit szeretettel várnak kicsitől nagyig, akinek játékos kedve van. A játszóház új látványosságai mellett, 17–20 óra között a „Prietenii Veseliei” előadói játékokkal és énekekkel kápráztatják el kis nézőiket. A belépés mindenkinek ingyenes.

Különféle újdonságok…

A Dumbo Land 555 négyzetméteren terül el, és széleskörű szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek, fenntartva érdeklődésüket a játékos újdonságok iránt.

Interaktív pannók és játszópadlók, a jövendő háziasszonyainak készült kis konyhák, szorgalmas fiúcskáknak való szerelőpadok és intelligens kijelzők, amelyek a jövőbe kalauzolják fiatal nézőiket, mindezek szerepelnek az újdonságok között, amelyekkel várják kis barátaikat.

A játszóház öt kisebb helyiségre és egy nagyobb térre van felosztva, korosztály és érdeklődés szerint.

… frissítve

Két teremben interaktív játékok folynak, a Wall Knooker játékos panelként működik, biztosítva a már tanult anyagok ismétlését a gyermekek számára, a tanítási módszereket szórakozással ötvözve, amely egyúttal karaoke-előadásokra is lehetőséget biztosít.

Az interaktív játszópadló az egyik újdonság a játszóházban. Leolvassa a felhasználó adatait, így a kicsik olyan foglalkozásokban vehetnek részt, amelyek átvihetik őket a virtuális világba, egyénileg vagy csoportosan, és virtuális kapcsolatba kerülhetnek tengeri állatokkal vagy az erdő lakóival.

Az elkövetkezőkben a játszótér Xbox és Play Station konzolokkal is bővül.

… hagyományosan

A Dumbo Landben a játszórészek két felosztás szerint működnek: 0–3 évesek és +3 évesektől korhatár nélkül.

Például a 0 és 3 éves gyermekeknek a Montessori-módszer szerint berendezett játszószoba áll a rendelkezésükre. Egy másik helyiség azoknak a kisleányoknak szól, akik a jövő háziasszonyai, konyhával, babákkal, bevásárlási lehetőséggel, szépségszalonnal. Egy másik rész inkább a kisfiúknak szól, vonatokkal, legójátékokkal, háziállatokkal, szerelőpadokkal, kisautókkal, valamint rajzasztalokkal.

A nagyteremben tiroli játékok, csúszdák, körhinta biztosítja a maximális szórakozást.

… versenyképes árakkal

Fontos tudni, hogy a Dumbo Land a gyermekükre várakozó szülőknek is biztosít megfelelően kiépített helyet.

A Dumbo Landben 30 perc játszással töltött idő 8 lejbe, egy óra 12 lejbe, másfél óra pedig 16 lejbe kerül. Az „egyszer fizetsz, s kedved szerint játszhatsz” elv alapján pedig 25 lej értékben a gyermek akár egész nap eljátszhat ezen a Nagyváradon egyedülálló helyen.

Tehát szeretettel várjuk a szórakozni vágyókat!

Ne feledjék: pénteken, a nyitóünnepségen a belépés ingyenes mindenkinek!

(Fizetett hirdetés, H305591)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!