ERDON Helyi hírek

2019.10.11. 09:43

Mágikus show Nagyváradon, karácsony havában – „Jelenjen meg a Mikulás!”, Lorenzo Cristian bűvésszel

December a karácsonyi ünnepkör hónapja. Ezért Mikulás estéjén meg kell jelenjen maga a Mikulás is!

December a karácsonyi ünnepkör hónapja. Ezért Mikulás estéjén meg kell jelenjen maga a Mikulás is! A Szakszervezetek Művelődési Házában sorra kerülő, gyerekek részére készült mágikus, román nyelven zajló előadás bevezeti a résztvevőket a karácsonyi hangulatba. Lorenzo Cristian bűvész mesefigurákkal lép majd a színpadra, és kiejti a mágikus mondatot: Jelenjen meg a Mikulás!

A látványos előadás december 5-én 18 órakor lesz, a nagyváradi Szakszervezetek Művelődési Házában.

A Mikulás mágikus erővel bír, bárhol felbukkanhat... Azonban szükség van egy varázsigére, amelyet csak Lorenzo Cristian bűvész ismer. Ő is csupán néhányszor használhatja ezt a varázsigét, mivel ez korlátozott. Ezért arra gondolt, ahhoz, hogy használhassa, meghívja a Mikulás legnagyobb híveit, hogy kicsik és nagyok együtt örülhessenek a karácsony varázsának.

A nézők a legszebb, leglátványosabb karácsonyi előadáson vehetnek részt, amelyben lesznek megmagyarázhatatlan bűvészmutatványok, szerepelnek mesefigurák, úgymint Magic, az óriáskutya, Elfii, Mikuláska, Szuper-Mikulás és természetesen az igazi Mikulás.

Végtére is minden nézőnek részt kell vennie az előadásban, az óvodáskorútól az aggódó felnőttig vagy a szerető nagytatáig, mert ha nem így történik, nem működik a varázsige.

Az előadás 18 órakor kezdődik, és 90 percen keresztül egyes szereplők hol felbukkannak, hol meg eltűnnek, lesznek illuzionista trükkök, folyamatosan feltevődik majd a nézőkben a kérdés: „Vajon megjelenik?”

Egy jegy ára 50 lejbe kerül a standard kategóriától kezdve, a VIP-jegyek ára pedig 65 lej.

Jegyek vásárolhatók elektronikus formában a www.iabilet.ro oldalon és a Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet üzletekben és a Selfpay terminálokon. Az online-rendelésnél Paypal kártyával lehet fizetni a Vodafone- vagy Orange-számlák alapján, vagy a Fan Courier szolgálaton keresztül, országszerte bárhol.

Szervezők: a Jurnal Bihorean és a Bihon.ro. Részletek a 0728-116-455-ös telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!