ERDON Helyi hírek

2019.10.10. 17:34

AKCIÓK és KEDVEZMÉNYEK az ideális egészségi állapot eléréséért

A nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ hagyományt teremt azok körében, akik egészségük javítására törekszenek, valamint hangsúlyt fektet a speciális kivizsgálások hozzáférhetőségére, amelyek megelőzhetik a súlyos betegségek kialakulását.

A nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ hagyományt teremt azok körében, akik egészségük javítására törekszenek, valamint hangsúlyt fektet a speciális kivizsgálások hozzáférhetőségére, amelyek megelőzhetik a súlyos betegségek kialakulását.Ezért 2019.10.08.–2019.12.31. között INGYENES, valamint KEDVEZMÉNYES ÁRÚ kivizsgálásokkal várjuk a pácienseket, a nőgyógyászati rendellenességek, a csontritkulás és a mellrák kialakulását megelőző szűrővizsgálatokra:

1. INGYENES vizsgálatok nőgyógyászati rendellenességek kimutatására, főképpen a súlyosabb fázisban lévőknél:

- szűrővizsgálat a méhszájsebek megelőzése érdekében (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

- szűrővizsgálat a mellrákot megelőző fázis megállapítására (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

- szűrővizsgálat egyéb nőgyógyászati rendellenességek, fertőzések megállapítására (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

FONTOS:

Az INGYENES kivizsgálások naponta a páciensek rendelkezésére állnak, a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőiben: Rogériuszon, a Corneliu Coposu 2. szám alatt, valamint a Nufărul negyedben, a Constantin Nottara utca C8–C10-es tömbházaiban.

Az INGYENES vizsgálatok elvégzése érdekében kérik a pácienseket, hogy szerezzék be a háziorvosi küldőcédulát, amelyen legyen feltüntetve a fenti diagnózisok egyike.

2. KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATOK

A páciensek csontritkulás-mérő vizsgálatokon is részt vehetnek, a csökkent csontsűrűség vagy a csontritkulás felfedezése érdekében. Az akció két szakaszban zajlik, melyekért 50 lejt kell fizetni:

- DEXA csontsűrűség-mérő vizsgálat mindkét csípőnél (2 szegmens)

- DEXA csontsűrűség-mérő vizsgálat a csípő és az ágyéki gerinc tájékán (2 szegmens)

FONTOS:

A páciensek részt vehetnek ezeken a vizsgálatokon háziorvosi küldőcédula nélkül is. A kivizsgálások a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőjében zajlanak naponta: Rogériuszon, a Corneliu Coposu 2. szám alatt.

3. Akciós mammográfiai és ultrahangos vizsgálat, 50 százalékos kedvezménnyel:

- kétoldali mammográfia (80 lejért)

- kétoldali ultrahangos vizsgálat (75 lejért)

FONTOS:

A páciensek részt vehetnek ezeken a vizsgálatokon háziorvosi küldőcédula nélkül is. A kivizsgálások a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőjében zajlanak naponta: Rogériuszon, a Corneliu Coposu 2. szám alatt.

Időpont-egyeztetés miatt hívják a 0259/444-444-es központi telefonszámot.

(Hirdetés: H: 288573)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!