ERDON Helyi hírek

2019.03.15. 19:44

10 éves a nagyváradi ERA Park: Pókember is ott lesz a gyermekek évfordulós ünnepségén

A Pókember a nagyváradi ERA Parkba jön! Az Aradi úti bevásárlóközpont egy, a legkisebbeknek szánt programmal ünnepli az elmúlt tíz évet.

A Pókember a nagyváradi ERA Parkba jön! Az Aradi úti bevásárlóközpont egy, a legkisebbeknek szánt programmal ünnepli az elmúlt tíz évet.Vasárnap, március 17-én a Gyermekek Évfordulójára hívják az ERA Park legkisebb barátait. Egy olyan eseménysorról van szó, amely a bevásárlóközpont kupolája alatt fog zajlani, 17 és 20 óra között. A nap attrakciói közé tartozik majd a Mini Diszkó, a gólyalábas Pókember, arcfestés, játékok, táncok, de a kihívások kereke is. Azok a gyermekek, akik részt vesznek ez utóbbi játékban, különböző feladatokat kell teljesítsenek, jutalomképpen pedig finom édességekben részesülnek.

Hogy a mulatság valóban sikeres legyen, nem hiányozhat a pezsgő, a konfetti, és természetesen a lufik sem. Nem kevesebb, mint 10 kabalafigura és animátor fog a legkisebbek rendelkezésére állni, különböző tevékenységekkel, de főleg jókedvvel.

És ez még nem minden, hiszen a nagyváradi ERA Park más meglepetésekkel is készül, amiről meggyőződhetnek a helyszínen!

A legkisebbek számára szervezett mulatság a részét képezi annak az eseménysornak, mellyel megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli a kereskedelmi központ. Mindez szombaton a „Cufărul Magic” című gyermekszínházzal kezdődik, mely 11 és 12 óra között zajlik a rendezvényteremben, és melyet tevékenységek sora követ, tortával, gólyalábas művészekkel, bemutatókkal.

A „hab a tortán” ugyancsak szombaton lesz, március 16-án, egy Carla s Dreams-koncerttel, 18 és 19 óra között, a kereskedelmi központ parkolójában.

Ne habozzanak, legyenek ott! A belépés mindenki számára ingyenes, kortól függetlenül.

(Hirdetés: H 188916)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!