ERDON Helyi hírek

2018.10.04. 19:30

Utcai művészek a városközpontban

A magyarországi Mr. Piano műsorával kezdődött el az idei Nagyváradi Ősz rendezvénysorozatnak a Szent László téren, illetve a Zöldfa utcán zajló része.

A magyarországi Mr. Piano műsorával kezdődött el az idei Nagyváradi Ősz rendezvénysorozatnak a Szent László téren, illetve a Zöldfa utcán zajló része. A guruló zongorát vezető, és közben komolyzenei dallamokat játszó művész többször is végigvonult a Zöldfa utcán, egyszer a December 1 parkig is eljutott, onnan pedig vissza, majd a Szent László téren „gurult” végig. A villamosmegállóig is elpedálozott és vissza, miközben egymást követték a szebbnél szebb dallamok.

A „guruló zongorista” produkciója mellett gólyalábasokat is láthattunk ugyanitt: Marlena Grzeda Lengyelországban született, s több évig a hollandiai Teatro Pavana utcai színház művészeként dolgozott; egy ideje Szebenbe költözött, itt alakította meg a Pukima elnevezésű csoportot, melynek előadását csütörtökön a Nagyváradi Ősz keretében a Szent László téren, illetve a Zöldfa utcán tekinthették meg az érdeklődők.

A gólyalábakon sétáló, táncoló hölgy nagy feltűnést keltett mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Nagyon közvetlenül viselkedett, még a gyerekek hangos tetszésnyilvánítása sem hozta zavarba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!