ERDON Helyi hírek

2018.09.27. 11:29

Sztárfellépőkkel jön a Nagyváradi Ősz

Célegyenesbe ért az idei Nagyváradi Ősz rendezvénysorozat szervezése. Aktuálisabb és régebben ismert fellépők is érkeznek a bihari megyeszékhelyre október 4. és 7. között.

Célegyenesbe ért az idei Nagyváradi Ősz rendezvénysorozat szervezése. Aktuálisabb és régebben ismert fellépők is érkeznek a bihari megyeszékhelyre október 4. és 7. között.Erősebb zenei programmal készülnek a Nagyváradi Ősz rendezvénysorozat idei alkalmára, mint az előző években – ezt maguk a szervezők jelentették be. A váradi önkormányzat turizmusfejlesztési ügynöksége, vagyis a Visit Oradea, valamint maga a városvezetés, a Why Not Us ügynökség bevonásával szervezi az idei rendezvényt, és a napokban tudatták a részleteket.

Két helyszínen

A programok két helyszínen zajlanak majd, október 4–7. között: a Zöldfa (Vasile Alecsandri) utcán és a várban. Összesen 9 koncert alkotja az egésznek a gerincét, a fellépők: Carla’s Dreams, Irina Rimes, Holograf, Antonia, Elena Gheorghe, Șuie Paparude, Macanache & Band, Damian Drăghici & Brothers, Vanotek & Quartet. Mint ismeretes, Vanotek idén már hivatalos volt egy rendezvényre, szintén a várba, ám akkor az adott program utolsó napját teljesen lemondták, nagy esőzés miatt, így most pótolja be fellépését, és ezúttal a zenekarát is hozza.

A vár belső udvarában egy VRTW (Vinyl, Rum, Tapas & Wine) nevű, művészekből álló közösség lesz majd az animátor. A szervezők szerint „az adott közösség művésztagjai abban hisznek, hogy a jó zene könnyebben befogadható megfelelő hangulati elemek közepette, és nem csak slágerszámokra épül”. Hogy pontosan milyen akciókkal készülnek, az majd a helyszínen derül ki. Lesznek továbbá gyermekprogramok, a számukra kiépítendő Fun Zone-ban, szintén a várban. A Zöldfa utcán ezenközben utcaművészek színes programjai fognak zajlani. Mindkét helyszínen lesznek továbbá streetfood-standok. A rendezvénysorozat a várbeli tűzijátékkal fog véget érni. Részletesebb programot később tesznek közé, érdemes Facebookon is csatlakozni az eseményhez.

Szeghalmi Örs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!