ERDON Helyi hírek

2018.06.29. 15:29

Online jegyvásárlás is lehetséges

Nem kell feltétlenül sorban állni: elővétellel is lehetséges jegyeket vásárolni a nagyváradi akvaparkba, több módon is – adják hírül közleményben az intézmény képviselői.

Nem kell feltétlenül sorban állni: elővétellel is lehetséges jegyeket vásárolni a nagyváradi akvaparkba, több módon is – adják hírül közleményben az intézmény képviselői. Mivel nap mint nap több százan, hétvégén és ünnepekkor pedig több ezren látogatnak el a nagyváradi akvaparkba, a Közterület-fenntartó Zrt. (ADP) vezetősége a sorállás elkerülése végett azt ajánlja, aki teheti, szerezze be előre a jegyet - vagy online, vagy az akvapark jegypénztárainál.

Online a http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete címen szerezhetők be a jegyek, már két hónappal a kiszemelt dátum előtt, illetve legkésőbb egy nappal előtte, 21 óráig. A jegypénztáraknál szintén legkésőbb egy nappal korábban, este fél kilencig lehet elővétellel jegyet vásárolni. A legalább tizenöt személyből álló csoportok számára szintén az online vásárlást ajánlja az ADP. Ha viszont a jegyet a pénztárnál szeretnék megvásárolni, akkor kötelesek előre bejelenteni a személyek számát és kategóriáját a 0771/355.322 telefonszámon, illetve legalább egy nappal előtte, este fél kilencig ki is kell fizetniük a jegyek ellenértékét. Bárhogy is döntenek, a csoportoknak kötelességük egyszerre bemenni az akvapark területére.

A tíz százalékos kedvezmény csak azoknak a csoportoknak jár, melyek összesítik ezeket a feltételeket és egész napra vásárolnak jegyet. A kedvezmény azokra a csoporttagokra is vonatkozik, akik csökkentett árú jegyre jogosultak – vagyis a gyerekekre, a diákokra, illetve a nyugdíjasokra.

A csökkentett árú jegyekre jogosultaknak (illetve hozzátartozóiknak) azt ajánlják, hogy fényképezzék le az igazoló okiratokat (a születési igazolványt, a személyi kártyát és az ellenőrzőt, illetve a személyi kártyát és a nyugdíjszelvényt), s mentsék el ezeket a telefonjukban - ha ugyanis nem tudnak felmutatni semmilyen bizonyítékot, akkor ki kell fizetniük a teljes árat.

Mivel a helyek száma korlátozott, nem lehetséges az „egyszerű” foglalás, a jegy megvásárlása nélkül. Csak azoknak garantálják a bemenetelt, akik előre megvásárolják a jegyeket. Online csak egész napra szóló jegyeket lehet vásárolni, s akik ilyenekkel rendelkeznek, a 2. és 7. sz. jegypénztáraknál mehetnek be. Elvileg szabadnapokon és ünnepnapokon szintén csak egész napra szóló jegyeket árusítanak, de a helyek függvényében 17 órától érvényes jegyeket is kínálhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!