ERDON Helyi hírek

2018.04.14. 19:36

Elfogták a megszökött rabot

Nagyváradon, a Făcliei utcán fogták el április 14-én, szombaton azt a rabot, amely pénteken 13 óra körül szökött meg egy Nagyvárad körzetéhez tartozó külső munkavégzési pontról.

Nagyváradon, a Făcliei utcán fogták el április 14-én, szombaton azt a rabot, amely pénteken 13 óra körül szökött meg egy Nagyvárad körzetéhez tartozó külső munkavégzési pontról.

 

A nagyváradi börtön közleménye szerint Félegyházi Sándort 18.30 óra körül fogták el a Nagyváradon. Az elítélt pénteken, április 13-án 13 óra körül szökött meg egy Nagyvárad körzetéhez tartozó külső munkavégzési pontról. A 32 éves férfit lopás miatt két év börtönbüntetésre ítélték el. A szökés körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

Sajtóinformációk szerint a férfi megpróbált elmenekülni, körülbelül 10 rendőr ment ki a helyszínre 5 autóval. Az elítélt több kerítésen ugrott át menekülés közben, azonban a rendőrök sikerült elkapják – mondta egy szemtanú. Egy másik szemtanú a Szilvásban ült, a Körös-parton, amikor hallotta, hogy a rendőrök kiabálnak, erre figyelt fel – az elítélt a fák között szaladt, majd átugrott egy kerítésen, ő maga is utána eredt, a kezén egy kisebb sérülést is szenvedett. A szemtanú szerint az elítélt egy bokorban bújt el. A szemtanúknak azt az információját, hogy az elítélt valóban el akart szökni, Alina Dinu, a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője erősítette meg.

A szökés körülményeinek kivizsgálása folyamatban van, sajtóinformációk szerint Félegyházi Sándor pénteken több elítélttel együtt az Auchan bevásárlóközponthoz közel dolgozott, a börtön részéről egy személy felügyelt rájuk. Egy lebontásra váró épületben voltak dél körül, az eső miatt, a felügyelő ott vette észre, hogy egy személy hiányzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!