ERDON Helyi hírek

2018.02.16. 12:06

Az ERA Parkban a gyermekek is megünneplik a Valentin napot!

Aki azt hitte, hogy csak a felnőttek ünneplik a Valentin napot, tévedett: ez a hétvége nagyon szeretetteljesnek ígérkezik azon gyermekek számára is, akik elmennek az ERA Parkba.

Aki azt hitte, hogy csak a felnőttek ünneplik a Valentin napot, tévedett: ez a hétvége nagyon szeretetteljesnek ígérkezik azon gyermekek számára is, akik elmennek az ERA Parkba.Vasárnap, február 18-án a kicsiket egy nagyszerű összejövetelre várják az Aradi úti kereskedelmi központba, melynek már a neve is sokatmondó: Sweet Valentine’s for Kids. A szórakozás 17 órakor kezdődik az eseményteremben, egy interaktív árny fesztiválon lehet részt venni.

17.30 órától a kupola alatt a legkisebbek csokiszíveket készíthetnek, „felszerelkezve” úgy, ahogy illik: arcfestésekkel és hajtogatott lufikkal.

A szervezők sok-sok játékkal készültek a számukra, megfűszerezve azokat énekekkel, táncokkal, és persze meglepetésekkel.

Természetesen a felnőttekről sem feledkeznek el, hiszen őket is várják a gyermekekkel együtt a szerelmet ünnepelni. Ők (újra)házasodhatnak egy napra.

Ne habozzanak tehát, jöjjenek el az ERA Parkba!

A belépés mindenki számára ingyenes, a szórakozás pedig garantált!

(Fizetett hirdetés – H971013)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!