ERDON Helyi hírek

2017.11.22. 12:42

Elektromos hulladékok: teherből nyereség

Pénzt hozhat az ünnepi nagytakarítás idén a váradiaknak, a ház körüli, vagy a lakásokból származó hulladékok begyűjtésével és újrahasznosításával.

Pénzt hozhat az ünnepi nagytakarítás idén a váradiaknak, a ház körüli, vagy a lakásokból származó hulladékok begyűjtésével és újrahasznosításával.

A helyi Pajurca Metal Group integrált és performáns hulladékgyűjtési szolgáltatásokat kínál, közvetlenül az otthonából viszi el a régi vagy meghibásodott elektromos háztartási cikkeit, így az ezektől való megszabadulás, teherből üzletté válik. Ily módon a használhatatlan tv készülékek, mosógépek, hifi tornyok, porszívók vagy elektromos, illetve elektronikus összetevők, laptopok, számítógépek, nyomtatók, vagy mobiltelefonok nyereséget termelnek.

A Pajurca Metal Group nem csak begyűjti a hulladékot, de a legjobb kilónkénti árakat is kínálja, a mennyiség függvényében. A Pajurca Metal Group aktualizált árjegyzékét megtekinthetik a www.pajurca.ro címen.

A Pajurca Metal Group a Micsandrelor utca 36. szám alatti székhelyén gyűjti be a váradiak háztartásából származó bármilyen típusú hulladékokat: fémet és egyebeket, mint a műanyag, karton, üveg stb. A Pajurca Metal Group ugyanakkor a Bihar megyei cégek és gyárak székhelyéről összegyűjt alumínium, bronz, réz, rozsdamentes acél vagy ólom hulladékokat, valamint leírt IT felszereléseket és elektromos háztartási cikkeket is. A szállítási és darabolási szolgáltatások professzionálisak és nagyobb mennyiségű hulladék esetén, akár ingyenesek is lehetnek.

Az érdekeltek megtudhatnak minden információt, ha hívják a 0744/607656 telefonszámot, hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombaton 8–13 óra között.

A váradiak ugyanakkor további részleteket kérhetnek le az office@pajurca.ro címen.

A Pajurca Metal Group konkrét információkkal szolgál a hulladékok begyűjtéséről Bihar megyében, és arról, hogy a lakosság miként járulhat hozzá a közösség tisztaságához, amelyben él. Különösen, miután az európai normák arra kötelezik Romániát, hogy évente egyre nagyobb mennyiségű hulladékot hasznosítson újra, mivel a hulladékok összegyűjtése egy lépés a modern civilizáció irányába.

(Fizetett hirdetés H925529)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!