ERDON Helyi hírek

2017.09.14. 12:37

Találkozott a két közgyűlés elnöke

Csütörtökön Nagyváradon járt Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés fideszes elnöke, aki amellett, hogy részt vett a Szacsvay Imre Általános Iskola elemista diákjainak tanévnyitó, illetve épületavató ünnepségén, találkozott Pásztor Sándorral, a Bihar Megyei Tanács RMDSZ-es elnökével is.

Csütörtökön Nagyváradon járt Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés fideszes elnöke, aki amellett, hogy részt vett a Szacsvay Imre Általános Iskola elemista diákjainak tanévnyitó, illetve épületavató ünnepségén, találkozott Pásztor Sándorral, a Bihar Megyei Tanács RMDSZ-es elnökével is.„Hajdú-Bihar megyéből Berettyóújfalu önkormányzata vesz részt abban az egészségügyi stratégiai projektben, ami az utófinanszírozású Interreg V-A Románia- Magyarország 2014-2020 Program 4.1-es prioritási tengelye keretében valósul meg, és a vezetőpartnere a Bihar Megyei Tanács. A gróf Tisza István Kórház a rehabilitációs osztályát fogja fejleszteni, mely egy önkormányzati ingatlanban valósul majd meg, hiszen az utókezelés nagyon fontos a betegek szempontjából. Összesen közel 850 ezer eurós beruházásról van szó, melyhez a magyar állam egy másik projekt keretében biztosítani fogja ennek az intézménynek a technikai felszerelését, ami a műszereknek és eszközöknek a beszerzését fogja megjeleníteni. A berettyóújfalui közgyűlést elfogadta a vonatkozó előterjesztést, és pénteken a megyei közgyűlés is kiadja azt az igazolást, ami a magyar eljárásjog szerint meg kell tegyen”- tájékoztatta az Erdon.ro- az elöljáró a megbeszélés okáról.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!