ERDON Helyi hírek

2017.08.03. 15:32

Tengeri hajókirándulások - úszó üdülők egy álomvakációért

A hajóutak, úszó üdülések, teljes csomagokat magunkban foglaló körutak: relaxációs tevékenységek, vég nélküli szórakozás, egzotikus vagy hagyományos konyhai készítmények, változatos tájak, partok és egyedi helyek.

A hajóutak, úszó üdülések, teljes csomagokat magunkban foglaló körutak: relaxációs tevékenységek, vég nélküli szórakozás, egzotikus vagy hagyományos konyhai készítmények, változatos tájak, partok és egyedi helyek.A hajókirándulás tökéletes választás mindenki számára: szinglik, családok, párok, baráti társaságok.

Minden vakáció közül a hajóutakat a legkönnyebb megtervezni. Minden amit tenned kell, hogy közöld a turisztikai ügynökkel elvárásaidat, hogy ő a legmegfelelőbb hajókirándulást ajánlhassa neked. A jegy ára magában foglalja a kabint, étkezéseket és uzsonnákat, különféle sport, kulturális, és oktató tevékenységeket, mulatságokat, éjszakai klubokat, szórakozást, és kirándulásokat az álomkikötőkbe.

[embed]]

Annak dacára, hogy a hajókirándulást drágának képzeljük, nincs szükség hozzá nagy kiadásokra, ezeket különféle árkategóriákban találhatjuk meg. Éppen úgy, mint a szállodákat ezeket is osztályozzák a hajó típusa, és a nyújtott szolgáltatások alapján. Így aztán választhatsz egy olcsóbb, illetve egy drágább utat.

A legnépszerűbb úti célok: Földközi-tenger, Észak-Európa, Karib-tenger, Kanári-szigetek, az Egyesült Államok és Kanada keleti partja, Dubai, Egyesült Arab Emírségek és Ázsia.

Az útvonalak és úti célok rendkívüli változatossága miatt gyakorlatilag a világ a lábaitok előtt hever. Akik a napfényt, a homokot, a pihenést kedveli, választhatja a Földközi-tengert, a Karib-térséget vagy Hawaiit. Azok akik a természetet szeretnék felfedezni, választhatják a Galapagos szigeteket, a világ legszebb strandjaival, Norvégiát, Alaszkát, vagy Antarktiszt. Az innováció rajongói pedig Dél-Amerika, a Panama Csatorna, a távol- vagy közel-kelet közül választhatnak.

Egy dolog biztos: ha egyszer már voltál egy hajókiránduláson, ez lesz az új nyaralási stílusod!

Fedezd fel a Transilvania Travel Services Utazási Irodával együtt 2017 nyarának legvonzóbb úti célját. Kövess minket online minden kedden!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!