ERDON Helyi hírek

2017.07.05. 10:07

Görögország – Európa egyik legkedveltebb úti célja

Görögországot joggal nevezik az európai civilizáció bölcsőjének. Görögország minden lépésnél a múltra emlékeztet, a romok sokaságával, hagyományaival és szokásaival, amelyek mindannyiszor meglepnek bennünket.

Görögországot joggal nevezik az európai civilizáció bölcsőjének. Görögország minden lépésnél a múltra emlékeztet, a romok sokaságával, hagyományaival és szokásaival, amelyek mindannyiszor meglepnek bennünket.A tágas strandok, a kristálytiszta víz, az ízletes ételeket kínáló tavernák, a híres görög mártások, az antik templomok maradványai, a bizánci kolostorok, és Zorba, a görög ritmusaira szervezett mulatságok képezik ennek a csodálatos helynek a vonzerejét.

Feltétlenül meg kell kóstolniuk a híres tzatziki szószt és hagyományos italukat, az ouzot, ami soha nem hiányozhat a görög mulatságokról.

[embed]]

Görögország az ideális hely mindazok számára, akik szeretik a napfényt, a vizet, a szórakozást és a nyüzsgő, eleven életet! Bármelyik helyszínt is választanád Görögországban, le leszel nyűgözve.

Fedezd fel a Transilvania Travel Services céggel 2017 nyarának legvonzóbb úti céljait. Kövess minket online minden szerdán!

Transilvania Travel Services SRL

410032, Republicii 31., Nagyvárad, Bihar

tel.: 00.40.259.447.071; 00.40.259.476.975

e-mail: helen@transilvaniatravel.ro

office@transilvaniatravel.ro – ticketing és szállítás

ibusz@transilvaniatravel.ro – turisztikai ajánlatok

www.transilvaniatravel.ro

(Fizetett hirdetés)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!