ERDON Helyi hírek

2017.05.31. 09:28

Június 1-jei Kids Fun Party a Lotus Centerben

Június 1-jén minden gyermeket Kids Fun Partyra hívnak a Lotus Centerbe! Igazi gyermeknapi mulatság lesz, sok játékkal és versenyekkel, jó zenével és szórakozással minden korosztály számára!

Június 1-jén minden gyermeket Kids Fun Partyra hívnak a Lotus Centerbe! Igazi gyermeknapi mulatság lesz, sok játékkal és versenyekkel, jó zenével és szórakozással minden korosztály számára!Meghívottaink, Toppolina és Hapciu, 16 órakor fogják megnyitni a mulatságot, kreatív kézműves tevékenységekkel az ügyes gyermekek számára, de lesznek bűvészmutatványok, interaktív előadások, játékok, tánc, és sok, édes meglepetés is.

18 órától a programok a színpadon folytatódnak a nagyváradi Gyermekpalota kis művészeinek a fellépésével, akik Oprescu Dana irányító tanár vezetésével egy valóságos időutazásban fognak részesíteni, gyermekkorunk dalainak az előadása révén.

Nem feledkeztünk el a divatról sem, így 19 órától a “Gift of Beauty” Gyermek Divatfesztivál újabb kiadásának keretében megtudhatjuk, hogy mit viselnek az idei szezonban. A “Gift of Beauty” Herceg- és Hercegnő Iskola kis manökenjeiben gyönyörködhetünk majd, akik olyan üzletek legújabb kollekcióit fogják bemutatni, mint a Benvenuti, Carrefour, Coccodrillo, Il Passo és Noriel. A divatbemutatót művészi pillanatok színesítik majd, gyermekekkel és gyermekeknek, a Vivere csoport tagjainak köszönhetően.

A rendezvény ideje alatt lesz lufihajtogatás, arcfestés, jó zene, és az ünnepeltek édes meglepetésekben is részesülnek!

A Kids Fun Party június 1-jén, 16:00-20:00 óra között lesz megtartva a Pellini – Carrefour környékén, a részvétel pedig INGYENES!

Az esemény partnerei: Benvenuti, Carrefour, Coccodrillo, Il Passo, Mondex, Noriel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!