ERDON Helyi hírek

2016.10.24. 12:06

Őszi bál, nemcsak a nőknek

Szombat este fergeteges hangulatú őszi bált szervezett a Lotus Center eseménytermében a váradi RMDSZ Nőszervezet. Minden volt, ami kell: jókedv, tombola, műsoregyveleg, zene és tánc.

Szombat este fergeteges hangulatú őszi bált szervezett a Lotus Center eseménytermében a váradi RMDSZ Nőszervezet. Minden volt, ami kell: jókedv, tombola, műsoregyveleg, zene és tánc.

A tavaszi, nőnapi hasonló rendezvény sikerén felbuzdulva ismét bált szervezett a Széll Gabriella vezette váradi RMDSZ Nőszervezet, és az eredményt bizonyára még sokáig fogják emlegetni ezúttal is, természetesen pozitív értelemben. Gyönyörűen felöltözött hölgyek és elegáns urak népesítették be a táncparkettet már a kezdési időpontként meghirdetett 19 óra után néhány perccel, melyhez a talpalávalót a népszerű Sanzon együttes (Szakács Zselyke, Csepei Róbert, Márkus Zoltán) biztosította. Közben a főszervezőnek minden érkezőhöz volt néhány kedves szava, a munkatársai pedig a szépen feldíszített asztalokhoz vezették a vendégeket.

Műsorral Gajai Ágnes színművésznő, a Szigligeti Társulat tagja szolgált. A három évvel ezelőtt, azóta több tucatnyi alkalommal, messzi tájakon is bemutatott, Edith Piafról szóló önálló estjéből nyújtott egy egyveleget úgy, hogy a híres Padam Padam című számot is elénekelte magyarul, majd egyéb slágereket is előadott, például Cserháti Zsuzsától. Bár most más volt a környezet, mint a megszokott, a hangos tetszésnyilvánítás ezúttal sem maradt el.

Torta

Az RMDSZ Nőszervezet országos elnökeként Biró Rozália szenátor asszony köszöntötte a megjelenteket, a közösségi együttlét fontosságát pedig Cseke Attila parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetője emelte ki.

A vacsora elfogyasztása után ismét a táncé volt a főszerepet, melyet csupán a csokitorta felszelése, valamint tombolasorsolás szakított félbe. Őszi kosarat, a Féth Imre és Oláh Zoltán, a Vincellér Egyesület tagjai által felajánlott borokat, cserépedényeket és fotózási lehetőséget nyerhettek a szerencsések.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!