ERDON Helyi hírek

2016.10.14. 08:33

Egy hétvége tele szórakozással az ERA Parkban: színházi fesztivál, találkozás a BombonERA-val és régiségvásár

Egy újabb hétvége tele élettel a Nagyváradi ERA Parkban. A bevásárlóközpont egy csomó rendezvényt szervez, a színdaraboktól és gyermekfilmektől kezdve, egészen a BombonERA találkozókig és a régiségvásárig!

Egy újabb hétvége tele élettel a Nagyváradi ERA Parkban. A bevásárlóközpont egy csomó rendezvényt szervez, a színdaraboktól és gyermekfilmektől kezdve, egészen a BombonERA találkozókig és a régiségvásárig!

Október 15-én, szombaton, a színházi fesztivál keretében, ahova a belépés ingyenes, meghívjuk a mesekedvelőket a Hansel şi Gretel című darabra, a Mária Királyné Színház Arcadia társulatának előadásában. A mese nagy és vidám bábok segítségével kel életre, interaktív, hiszen a kicsiket is bevonják az „akcióba”, amire 11 és 12 óra között kerül sor a bevásárlóközpont rendezvény termében. Nem hagyományos előadás lesz, hanem egy adaptáció gyermekek számára.

Ugyanaznap 17 és 19 óra között, a BombonERA meghívja a gyerekeket a Kis cukrászok elnevezésű műhelybe, a Food Court zónában. Gyakorlatilag a bevásárlóközpont szép kabalájának műhelye egy mini cukrászdává változik,ahol minden gyermek kókuszos csokoládés golyócskákat készíthet, és mivelnincs szükség sütésre, ezek egy pillanat alatt kész lesznek és a kicsik jóétvággyal azonnal meg is ehetik azokat.

Az ERA Park vasárnap A hihetetlen család című film rajongóit hívja meg 11 és 12,20 óra között a rendezvényterembe.

A nagyoknak is szerveznek programokat a hét végén. Szombaton 10 és 18 óra között régiségvásárra várják az érdeklődőket az ERA Park kupolája alá. Több mint 30 kiállító lesz itt jelen ékszerekkel, bélyeggyűjteményekkel, érmékkel, képzőművészeti alkotásokkal, porcelánokkal és sok más érdekes tárggyal.

A belépés minden rendezvényre ingyenes. Szeretettel várunk mindenkit!

További részleteket találnak a kereskedelmi központban szervezett tevékenységekkel kapcsolatban az era-oradea.ro honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!