ERDON Helyi hírek

2016.05.12. 12:47

Diáknapok olééé

A DípPörpöl csapata nyerte meg minden idők legnagyobb kolozsvári magyar diákrendezvényét, a 23. KMDSZ Diáknapokat!

A DípPörpöl csapata nyerte meg minden idők legnagyobb kolozsvári magyar diákrendezvényét, a 23. KMDSZ Diáknapokat!

Az utolsó napon eleredt eső ellenére mindenki hajnalig ünnepelt, bulizott, sárban tapicskolt és gumicsizmában táncolt a Diáknapok sztárvendégének koncertjén, a Halott Pénzen. Továbbá, a második és harmadik helyezést a Balls&Dolls, illetve a WarYou csapatok érték el.

A csapatpólókon kívül idén a diáknapozók ruházatát nagyban meghatározta a trapéz nadrág, a John Lennon napszemüveg, a virágok vagy a különböző csillogó ruhadarabok, melyek a diáknapok retró témájához illeszkedtek.

Ha timelapse-szerűen szeretnénk bemutatni az idei diáknapokat, az így nézne ki: jöttek, vonultak, bemutatkoztak, sportoltak, kocsmasportoltak, kultúrmaratonoztak, city-touroztak, klántúroztak, táncmaratonoztak, erotikáztak, bográcsoztak, slam-poetryztek, karaokéztak, buliztak, áztak, csúszkáltak a sárban és hazamentek. Ha pedig szervezői szemmel szeretnénk mindezt bemutatni, akkor a következőket írnánk még bele: izgultak, idegeskedtek, dolgoztak, imádkoztak a napsütésért, majd miután rájöttek, hogy az eső kell a földnek, csúszkáltak ők is tovább, tapicskoltak a sárban és megnyugodva végigbulizták az utolsó éjszakát.

A Diáknapok legnagyobb kiadását tehát sikerrel zárták a szervezők, egy-két hiba mellett egy jó hangulatú hét van mögöttünk. Beszéljenek tovább a számok:

23. kiadás

58 csapat

2014 versenyző és több, mint 3000 résztvevő naponta

80 szervező

38 versenyszám és 5372 pont

120 teljes diáknapos óra

45 sajtómegjelenés

számtalan mosoly

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!