ERDON Helyi hírek

2015.10.27. 08:30

Több mint 100 álláslehetőség a Nagyváradi Állásbörzén!

Szeretettel várnak minden állást kereső fiatalt október 31-én, szombaton 10:00-16:00 óra között a Lotus Centerben megrendezendő állásbörzén.

Szeretettel várnak minden állást kereső fiatalt október 31-én, szombaton 10:00-16:00 óra között a Lotus Centerben megrendezendő állásbörzén.

A résztvevő kb. 20 cég nem kevesebb, mint 500 munkahelyet kínál. A cégek között szerepel az Active Job Consulting toborzó cég, valamint az IT-softver területén működő Emerson is.

Az állásbörzén részt vesz a Celestica a műszaki ipari termelés területéről, továbbá az AstorMuller, Auchan, Faist Mekatronic, Flex, H.Essers, Inteva Products, ISROM Impex, KFC, PLEXUS, Profi, RCS&RDS, Vernicolor, Xerox.

Vannak munkalehetőségek, illetve alkalmak szakmai gyakorlatra, vagy önkéntességre Nagyváradon és más városokban is. Például az Emerson vállalat körülbelül 100 munkalehetőséget kínál azoknak, akik Kolozsváron szeretnének dolgozni. Az Emerson mérnököket, marketing szakembereket, technikusokat, IT személyzetet, valamint ügyfélszolgálati felelősöket, és logisztikai asszisztenseket keres.

„A Nagyváradi Állásbörzén a következő szakmákban vannak álláslehetőségek: mérnöki tudományok, termelés, élelmiszeripar, távközlés, autóipar, kiskereskedelem. Továbbá keresünk vegyészeket, mérnököket, villanyszerelőket, hegesztőket, marketing szakértőket, beszerzési tanácsadókat, olyan személyeket akik jól beszélnek angolul, oroszul, németül, franciául, ezenkívül termékfelelősöket és másokat is.” – közölte Louisa Olar, az állásbörze projektmenedzsere.

Igyál egy kávét az állásbörzén!

Az állásbörzén mindenkit szeretettel várnak egy teára vagy kávéra, hogy növelje esélyét arra, hogy a munkáltatók előtt jó benyomást keltsen. Bárki kaphat egy kávét, aki lájkolja az állásbörze Facebook oldalát.

Az állásbörzét a Lotus Center bevásárlóközpontban tartják meg október 31-én, szombaton 10:00-16:00 óra között.

További információk a résztvevő cégekről és a lehetőségekről itt: http://www.targuldecariere.ro/oradea/

A belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!