ERDON Helyi hírek

2015.10.29. 13:14

Kezdődik a Nagyváradi Állásbörze! Keresik a vállalatokat

Az őszi állásbörze szombaton Nagyváradra érkezik. A toborzó rendezvény hozzávetőleg 20 társaságot hoz el, melyek összesen közel 500 munkalehetőséget kínálnak: munkahelyeket, gyakornoki és önkéntes munkákat.

Az őszi állásbörze szombaton Nagyváradra érkezik. A toborzó rendezvény hozzávetőleg 20 társaságot hoz el, melyek összesen közel 500 munkalehetőséget kínálnak: munkahelyeket, gyakornoki és önkéntes munkákat.

Az állásbörzét október 31-én, szombaton 10-16 óra között tartják meg a Lotus Centerben.

Részt vesznek az Active Job Consulting, Emerson, Celestica cégek, de más társaságok és szervezetek is, mint az AIESEC, Bihar Megyei Cégek Egyesülete (Asociaţia Firmelor Bihorene), Nagyváradi Egyetem Diákszervezete (Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea), AstorMueller, Auchan, Carrefour, Faist Mekatronic, Flex, Generali, H.Essers, Inteva Products, ISROM Impex, KFC, Plexus, Profi, Ramada, RCS & RDS, Vernicolor, Xerox.

A társaságok az alábbi területeken kínálnak álláslehetőségeket: mérnöki tudományok, termelés, élelmiszeripar, telekommunikáció, autóipar, kiskereskedelem stb.

„Nem terveztünk őszi állásbörzét Nagyváradra, de több itteni társaság jelezte, hogy szeretne munkaerőt alkalmazni. Az ilyen híreknek mi mindig örülünk, így el is határoztuk, hogy ide jövünk október 31-én. Ez alkalommal többek között vegyészeket, mérnököket, villanyszerelőket, hegesztőket, marketing szakembereket, beszerzési tanácsadókat, idegen nyelveken, pl. angolul, oroszul, németül, franciául beszélő személyeket, termelési koordinátorokat, pénztárosokat, biztonsági őröket, áruházi menedzsereket, pincéreket, rendezvény felügyelőket, biztosítási tanácsadókat keresnek.” mondja Louisa Olar, az állásbörze projektmenedzsere.

Mit várnak a munkáltatók?

Az állásbörzén résztvevő cégek képviselői azt mondják, hogy méltányolják, amikor a jelentkezők az esemény előtt tájékozódnak az illető céggel kapcsolatban, és tudják, hogy milyen állás felel meg nekik.

A toborzó cégek ugyanakkor azt is kihangsúlyozzák, hogy az entry level állások esetében kevésbé fontos a gyakorlat, de kiemelik a projektben való részvétel, az önkéntesség és a gyakornoki időszakok fontosságát.

Az érdeklődők online megtudhatják, mely társaságok vesznek részt a nagyváradi állásbörzén és milyen állásokat kínálnak: http://www.targuldecariere.ro/oradea/.

Az állásbörzét október 31-én, szombaton 10-16 óra között tartják meg a Lotus Centerben. A belépés ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!