ERDON Helyi hírek

2015.09.09. 11:27

Újabb fotótanfolyam indul

A Tavirózsa Fotóklub vezetősége partnerségben az Euro Foto Art Egyesülettel úgy döntött, hogy újabb digitális fototechnikai tanfolyamot indít szeptember 21-től, mely nyolc héten keresztül zajlik majd.

A Tavirózsa Fotóklub vezetősége partnerségben az Euro Foto Art Egyesülettel úgy döntött, hogy újabb digitális fototechnikai tanfolyamot indít szeptember 21-től, mely nyolc héten keresztül zajlik majd.Az elméleti képzéseket Claudiu Szabó fogja tartani a Sas-palotabeli stúdióteremben, hétfői, keddi és csütörtöki napokon, esténként 18-20 óra között. Három helyet a hátrányos helyzetben levő személyek számára biztosítanak, a kurzus pedig november 21-én zárul, az Euro Foto Art Galériában a résztvevők alkotásaiból összeállított kiállítás megnyitásával, illetve az oklevelek átadásával. Feliratkozni, és a díjat befizetni szeptember 21-én, hétfőn 17-18 óra között lehet, az érdeklődők vigyék magukkal a személyi igazolványuk másolatát. Bővebb információk a 0727/336.946-os telefonszámon vagy a clauszabo@yahoo.com drótposta címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!