ERDON Helyi hírek

2015.09.15. 16:45

Ismét vásár a Sportcsarnokban

Nagyvárad- Újból a Cavi Expo Fashion elnevezésű vásárnak biztosít helyszínt a nagyvárad-őssi Antonio Alexe sportcsarnok, mely szeptember 15-19. között ingyenesen látogatható 10-20 óra között.

Nagyvárad- Újból a Cavi Expo Fashion elnevezésű vásárnak biztosít helyszínt a nagyvárad-őssi Antonio Alexe sportcsarnok, mely szeptember 15-19. között ingyenesen látogatható 10-20 óra között.

Kedd délelőtti ottjártunkor még egyáltalán nem volt nagy forgalom a vásárban, több kereskedő még az áruja kipakolásával volt elfoglalva. Más alkalmaktól eltérően, amikor szinte valamennyi ablak melletti részt belaktak az árusok, most csak körülbelül másfél tucatnyi standot, ha összeszámoltunk, talán még annyit se, és a vásárlók se verték le egymást a lábukról. Előfordulhat azonban, hogy változik még a helyzet, hiszen sok eladó csak akkor érkezett. A „terepet” amúgy a bőrből készült termékek uralták, ahogy beléptünk a sportcsarnokba, rögtön a bőr illatát éreztük. Ebből a természetes anyagból kináltak cipőket, dzsekiket, különféle bőrdíszműveket, kiegészítőket, természetesen az eredetükhöz méltó borsos áron, így 100-120 lej alatt nemigen lehet hozzájutni lábbelihez.

Krémek is

Ezenkívül kaphatók még egyebek mellett textilből készült ingek, blúzok, csipkés fehérneműk, sapkák, szörmék. Egy férfi egy asztalra tégelyeket tett ki olyan kenőcsökkel, melyek közül az egyik állítólag a szemmel tesz jót, míg egy másik cipőkrémként művel csodákat. Utóbbit demonstrálni is próbálta az eladó az előtte elhaladó nők lábbelijén.

Egyébként nem csak Váradról, hanem Temes és Arad megyéből is érkeztek forgalmazók, sőt, még Suceavából is. A vásár szeptember 15-19. között ingyenesen látogatható 10-20 óra között.

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!