ERDON Helyi hírek

2015.08.20. 12:26

Új játszóterek Nagyváradon

A nagyváradi önkormányzat új játszóeszközöket szerzett be, melyekkel kicserélte vagy a következő napokban helyettesíteni fogja a rossz állapotban levőket, vagy a megrongáltakat.

A nagyváradi önkormányzat új játszóeszközöket szerzett be, melyekkel kicserélte vagy a következő napokban helyettesíteni fogja a rossz állapotban levőket, vagy a megrongáltakat.A Șelimbărului utca, Ghioceilor tér, a Dragoș Vodă utca és az Odobescu utca környékén, a Podului és a Ștefan cel Mare utcák kereszteződésénél és a Lacul Roșu utcában, a víztorony mellett lévő játszóterekről van szó, valamint felszereli ezekkel azokat a játszótereket, amelyek mostanában létesültek a Barokk Plalota kertjében, az Európa lakóparkban, a Liszt Ferenc utcában és a Moliere-Moreni utcák kereszteződésének közelében. A beszállítói tendert a Fehér megyei Dupex Kft. Nyerte, és csúszdákról, hintákról, körhintákról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!