ERDON Helyi hírek

2015.04.20. 12:36

Tragikus és látványos baleset

Akciófilmeket túlszárnyaló látványt eredményező tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradóra Érmihályfalva és Értarcsa között.

Akciófilmeket túlszárnyaló látványt eredményező tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradóra Érmihályfalva és Értarcsa között.

Aki vasárnap kora reggel Érmihályfalva és Értarcsa között autózott, azt a két település közötti éles kanyarban - annak Tarcsa felőli oldalán - szokatlan látvány fogadta: egy felismerhetetlenségig összetört autóroncs a szó szoros értelmében függött egy fán. Hasonlót talán még a legakciódúsabb kalandfilmekben sem látni, ezért lehetett az embernek az az érzése, hogy valaki talán szándékosan tette oda. Sajnos, nem utóbbiról van szó: tragikus baleset történt szombatról vasárnapra virradó éjszaka, a rendőrségi közlemény szerint 0 óra 50 perckor.

Kirepült a kanyarból

Sajtóérdeklődésre Ioana Indries nyomozó elmondta, hogy egy 23 éves lengyel állampolgárságú fiatalember olyan sebességgel érkezett a kanyarba, hogy elvesztette uralmát az Audi márkájú autója felett, kisodródott az útról és nekicsapódott egy fának. A járműben egyedül tartózkodott, a helyszínen életét vesztette. A balesetet követő napon Érmihályfalván városszerte téma volt a tragédia. Az "utcai hírmondó" szerint az elhunyt több társával egy helyi cégnél végzett rövid távú munkát, melynek végeztével hétfőn indultak volna haza. Szombat este egy helyi szórakozóhelyen voltak, ahonnan távozva a többiek szálláshelyükre mentek, ám ő két társa intése ellenére még Nagyváradra indult. Az állítólag elfogyasztott alkohol és az út nem megfelelő ismerete vezethetett a tragédiához. A sebességmérő 190-200 km/h állásnál ragadt be, ami a látvány alapján nem tűnik túlzásnak. Vasárnap dél óta már csak az állva maradt fa törzsének roncsolódásai tanúskodnak a történtekről.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!