ERDON Helyi hírek

2013.10.07. 15:59

Meghatározó élmények

Azzá válok, ami vagyok címmel a Nagyváradi Közösségi Alapítvány egy olyan eseményt szervez, melynek során ismert személyiségek az életüknek egy lényeges, meghatározó eseményéről beszélnek 11 percen keresztül.

Azzá válok, ami vagyok címmel a Nagyváradi Közösségi Alapítvány egy olyan eseményt szervez, melynek során ismert személyiségek az életüknek egy lényeges, meghatározó eseményéről beszélnek 11 percen keresztül. Az 11even Oradea című rendezvénysorozaton belül harmadik alkalommal megszervezett esemény október 18-án, pénteken 16.30-tól zajlik, a nagyváradi Hilton szállóban. A rendezvénysorozat célja az, hogy emberek, akik különleges, meghatározó élményeken, eseményeken mentek keresztül, megoszthassák azokat olyanokkal, akik mások példáját szeretnék felhasználni saját fejlődésük megvalósítására. A tizenegy felszólaló között szerepel Mihaela Tatu televíziós személyiség, Natalia Selegean, az Xfactor döntőse, Laura Creț színésznő, Iunia Pasca írónő, Diana Geambașu nagyváradi közjegyző, Dorina Körözsi nemzetközi atlétabajnok, valamint dr. Hadrian Borcea, az UPU-SMURD Bihar megyei vezetője. Az esemény a Fiat Lux kórus 11 perces előadásával ér véget.

Ugyanekkor indítja el az alapítvány a Tehetségek ösztöndíja című programot, mellyel azokat az egyetemistákat, illetve egyetemet végzetteket kívánja támogatni, akik fontos projekteken dolgoznak, melyek a helyi közösség számára is jelentőséggel bírnak, továbbá a fiatal tehetségeket. Az alapítvány tíz, egyenként 4800 lejes ösztöndíjat oszt majd ki.

Jegyeket a Nagyváradi Közösségi Alapítványnál lehet beszerezni, Simona Pasctól, tel. 0742.130976, e-mail: szabo_simona@yahoo.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!