ERDON Helyi hírek

2013.02.14. 15:48

Új elnök az érmihályfalvai EMNP-nél

Szerdán tartotta meg az Erdélyi Magyar Néppárt érmihályfalvai szervezete az első tisztújító gyűlését. A párt helyi tagjai kaptak meghívót a rendezvényre, melyen a jelenlét kétharmados volt.

Szerdán tartotta meg az Erdélyi Magyar Néppárt érmihályfalvai szervezete az első tisztújító gyűlését. A párt helyi tagjai kaptak meghívót a rendezvényre, melyen a jelenlét kétharmados volt. Szilágyi Ferenc leköszönő elnök köszöntő szavai után, az elmúlt év elnökségi beszámolója következett, amit a közgyűlés egyhangúan fogadott el. Szintén egyhangúlag fogadták el az elnökség hétről kilenc főre való bővítését. A tisztújítás során már ez a kibővített elnökség jött létre, egy éves mandátummal, és az alábbi összetétellel: elnök - Pap Sándor György, alelnök - Tóth Ferenc Csaba, elnökségi tagok - Czeglédi Júlia, Hegedűs Attila, Kecskés Zoltán, Matiz József, Nyíri Magdolna, Réder János, Szentes Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!