ERDON Helyi hírek

2012.11.27. 11:01

Fotótanfolyamok

Nagyvárad - A korábbi tanfolyamok sikerére való tekintettel decembertől újabb kurzusokat szervez a nagyváradi Tavirózsa fotóklub az Euro Foto Art Egyesülettel közösen.

Nagyvárad - A korábbi tanfolyamok sikerére való tekintettel decembertől újabb kurzusokat szervez a nagyváradi Tavirózsa fotóklub az Euro Foto Art Egyesülettel közösen. Az öthetes digitális fotótanfolyam megnyitóját december 17-én 18 órától tartják. Az elméleti oktatás a fotóklub Fekete Sas palotabeli stúdiótermében fog zajlani hétfőn, kedden és szerdán 18 és 21 óra között. A tanfolyamot Claudiu Szabó fotóművész, a fotóklub alelnöke tartja, s a digitális fényképezőgépek használatáról, a képfeldolgozási technikákról, esztétikai alapelvekről szól majd. Egy nappal később, azaz december 18-án kéthónapos, kezdőknek szóló intenzív fotótanfolyam kezdődik ugyanott, az oktatás kedden és szerdán 16 és 17.45 között zajlik majd. Ezt a kuruzust Tóth István fotóművész, a fotóklub alapítója és elnöke tartja, s azoknak szól, akik mind a klasszikus, mind a digitális fotótechnikákat el szeretnék sajátítani. Az alapvető tudnivalók elsajátítása utána résztvevők a városközpontban készítenek majd fényképeket klasszikus gépekkel, ezeket a klub laboratóriumában hívhatják majd elő. A negatív és pozitív folyamatról, diapozitívekről, multimédiáról tanulnak majd, és sok esztétikai kérdésről is szó lesz. Mindkét tanfolyamra legfeljebb tíz résztvevőt tudnak fogadni. A kurzusok elvégzői később a fotóklub, illetve a Romániai Fotóművészek Egyesületének tagjai lehetnek. További információkkal a digitális fotótanfolyamról a 0727.336.946, a clauszabo@yahoo.com, az intenzív tanfolyamról pedig a 0741.212.111, 0726.292.111, 0765.249.881, a cfno.ro@gmail.com, illetve office@fotocluboradea.ro címen, továbbá a fotóklub Fekete Sas palotabeli székhelyén szolgálnak, ahová a feliratkozni vágyókat is várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!