ERDON Helyi hírek

2012.08.15. 09:42

Vandálok rongáltak

Nagyvárad - Az utóbbi időben több villamos- és buszmegállót rongáltak meg vandálok. Nem kevesebb, mint huszonnyolc üvegtáblát törtek be – ez történt a leggyakrabban – de sok esetben a menedékhelyeken lévő fapadocskákat sem hagyták épen.

Nagyvárad - Az utóbbi időben több villamos- és buszmegállót rongáltak meg vandálok. Nem kevesebb, mint huszonnyolc üvegtáblát törtek be – ez történt a leggyakrabban – de sok esetben a menedékhelyeken lévő fapadocskákat sem hagyták épen.A Nagyváradi Közszállítási Vállalat (OTL) elküldte a vandalizált megállók listáját – ezek közül megemlítjük a Podului utcai megállót, ahol négy ilyen üvegtáblát törtek be, az egyik Kolozsvári úti megállót, ahol ugyancsak négy tábla esett a vandálok áldozatául, továbbá a volt ideg- és elmegyógyintézet előtti megállót, ahol három üvegpanót törtek be. Az OTL minderről átiratot küldött a Helyi Rendőrséghez, tudatja az intézmény. Egyúttal arra is felhívják a figyelmet: a menedékhelyek üvegtábláira sokan mindenféle hirdetéseket ragasztanak, holott ez akár bírságolható is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!