ERDON Helyi hírek

2012.08.01. 11:03

Holttestet találtak a kráterben

Egy huszonkilenc éves fiatalember holttestét találták meg kedden a betfiai kráterben. A holttestet a Denevérvédő Egyesület tagjai találták meg hetvenméteres mélységben.

Egy huszonkilenc éves fiatalember holttestét találták meg kedden a betfiai kráterben. A holttestet a Denevérvédő Egyesület tagjai találták meg hetvenméteres mélységben. Az egyesület tagjai hatvannyolc méter mélységig ereszkedtek le azzal a céllal, hogy megszámolják a denevéreket, amikor az egyik önkéntes meglátta a tetemet. Ezt követően azonnal értesítették a hatóságokat. A fiatalember élettelen testét a Bihar megyei Salvamont Salvaspeo hegyi és barlangi mentők hozták a felszínre. Az első vizsgálatok alapján nem tudták pontosan megállapítani, hogy egészen pontosan mikor történhetett a tragédia, bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak. Lucian Nistor, a mentés egyik résztvevője elmondta, hogy a test már erősen oszlásnak indult, amikor rátaláltak. A hatóságok azt gyanítják, hogy egy idén márciusban eltűnt férfi holttestét találták meg. A halottat a törvényszéki orvostani intézetbe szállították boncolásra. Az ügyben a vizsgálat folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!