ERDON Helyi hírek

2012.07.24. 12:08

Sportvetélkedők gyerekeknek

A Bihar megyei Nőszövetség és a rendőrség közös szervezésében kerékpár-, roller- és görkorcsolya versenyt szerveztek a Cinege-csapat elnevezésű gyermektábor résztvevőinek.

A Bihar megyei Nőszövetség és a rendőrség közös szervezésében kerékpár-, roller- és görkorcsolya versenyt szerveztek a Cinege-csapat elnevezésű gyermektábor résztvevőinek.A közel negyven gyerek reggel kilenc órától gyülekezett a 11-es számú Általános Iskola sportpályáján. A legtöbben a bicikliversenyre jelentkeztek, de voltak, akik rollerezésben és görkorcsolyázásban mérték össze ügyességüket. A kerékpározóknak egy akadálypályán kellett áthaladniuk, a többi versenyszámban pedig csak a gyorsaság számított. A verseny előtt a közúti rendőrség munkatársai egy rövid tájékoztatást tartottak a gyerekeknek a helyes közúti viselkedésről, a betartandó szabályokról és az esetleges veszélyekről, balesetekről, amelyek a figyelmetlenség miatt bekövetkezhetnek. A verseny végén díjazták a legjobbakat és minden résztvevő egy-egy oklevelet kapott. A Cinege-csapat gyermektábor negyedik hetében is számos program várja a kicsiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!