ERDON Helyi hírek

2012.05.14. 11:25

ÉRMISZ-programok a Nyíló Akácon

Bihar megye - A XX.Nyíló Akác Napok szervezéséből az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) is kiveszi a részét, együttműködve a Nyíló Akác Alapítvánnyal, Érmihályfalva Polgármesteri Hivatalával és Helyi Tanácsával, a Bartók Béla Művelődési Házzal, valamint a helyi MIDESZ-szervezettel.

Bihar megye - A XX.Nyíló Akác Napok szervezéséből az Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet (ÉRMISZ) is kiveszi a részét, együttműködve a Nyíló Akác Alapítvánnyal, Érmihályfalva Polgármesteri Hivatalával és Helyi Tanácsával, a Bartók Béla Művelődési Házzal, valamint a helyi MIDESZ-szervezettel.

Időrendi sorrendben az első programra - melyet az ifjúsági szervezet készít elő-, május 18-án, pénteken 22:00 órától kerül sor, a helyi strand épületében, (közismertebben Gödörben), ami egy fergetegesnek ígérkező retro buli lesz. A fő célközönség a 25 év felettiek, illetve azok a személyek, akik kevésbé kedvelik napjaink zenéit illetve szívesebben szórakoznak egy nagy teremben, mint a szabadban (erdőben). Érdekesség még, hogy nem csak a zene fogja megteremteni a ’80-as, ’90-es évek hangulatát, hanem maga a terem is, melyet a szervezők különböző retrós elemekkel fognak feldíszíteni, a Sokol rádiótól a bakelit lemezen keresztül a szalagos kazettákig illetve magnóig. A zenét illetve a jó hangulatot Balogh Béla (Dodó) fogja biztosítani. A kivételes alkalomra tekintettel bár is fog működni a teremben, illetve egy jelképes, 3 lejes belépőt is kérnek a szervezők. A mottó: nem csak a 20 éveseké a világ!

Szombaton ismét a Gödör lesz az események színhelye, amikor a Bajnokok Ligája döntőjét fogják közvetíteni a labdarúgás szerelmeseinek 21:45-től. A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit, aki szeret nagy társasággal együtt szurkolni, illetve a nagy képernyőt.

Vasárnap reggel, 11 órakor a piac téren folytatódnak majd az események, ahol kerékpáros- és görkorcsolya ügyességi verseny lesz. Jelentkezni a helyszínen lehet, két kategóriába: gyermek és ifjúsági kategóriában külön-külön mutathatják meg, mennyire ügyesek.

A vasárnap esti eseményeknek 18 órától a Bartók Béla Művelődési Ház ad otthont. Ekkor kerül sor a III. Stand-up comedy estre. A fiatalok körében már jól ismert Kun Zsolt és Gulácsi ,,Gula” Norbert mellett sztárvendégekkel is kedveskednek a humor kedvelőinek, ugyanis a Szomszédnéni Produkciós Iroda tiszteli meg látogatásával városunkat. Az esemény belépődíjas, de a helyjegyeket elővételben a központi újságosbódéból lehet vásárolni, valamint a helyszínen is, amennyiben maradnak helyek. Bár a helyek száma korlátozott, a jókedv garantált, főleg ilyen nevek mellett.

Az előkészületek már folynak, és a szervezők merik remélni, hogy sikerül olyanná tenniük az idei Nyíló Akác Napokat, hogy az minden korosztálynak egyaránt megfeleljen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!