ERDON Helyi hírek

2012.05.29. 14:28

Beiktatták az új főtanfelügyelőt

Leváltások és kinevezések követték egymást az elmúlt napokban a Bihar Megyei Főtanfelügyelőségen: Daniel Negrean lett az új főtanfelügyelő.

Leváltások és kinevezések követték egymást az elmúlt napokban a Bihar Megyei Főtanfelügyelőségen: Daniel Negrean lett az új főtanfelügyelő.

Annak ellenére, hogy május 25-én, pénteken Dan Mateit (PSD), a Bihorul Sportközépiskola igazgatóját nevezték ki Dorel Luca (PD-L) volt Bihar megyei főtanfelügyelő helyére, már május 29-én, kedden Daniel Dumitru Negreant iktatták be erre a tisztségre. A keddi beiktatáson Claudiu Pop, Bihar megyei prefektus felolvasta mind a leváltásról, mind pedig a kinevezésről szóló kormányrendeletet. Elmondása szerint egy hiba, tévedés miatt került sor Dan Matei kinevezésére és már meghozták a szükséges intézkedéseket a helyzetért felelős személy ellen, aki nem az előírások szerint járt el. Azt, hogy ki tehet a tévedésről, nem árulta el. Hozzátette, hogy a jövőben ilyen hiba remélhetőleg nem fog történni. Dan Matei leköszönő beszédében kitartást, jó eredményeket kívánt utódjának. Daniel Negrean beszédében ismertette jövőbeni terveit, amelyek között többek között a zavaros helyzetek elkerülése, a hatékony és átlátható kommunikáció, tisztességes vizsgák szerepeltek, valamint a teljes pénzügyi ellenőrzés a pénzügyi helyzet felmérése érdekében, a tanügyi rendszer újraértékelése, egy új stratégia bevezetése, amellyel a Bihar megyei tanügyi rendszer hatékony lehet. Negrean megköszönte Dan Matei hozzáállását ebben a zavaros helyzetben, végezetül hozzátette, hogy „az ajtóm mindig és mindenkinek nyitva lesz”.

Nagy Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!