ERDON Helyi hírek

2012.03.18. 14:50

Jótékonysági koncertet szerveztek

<span style="color: #000000;">Nagyvárad- Péntek délután jótékonysági koncertet szerveztek a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, egy leukémiában szenvedő kisfiú megsegítését szolgálta a bevétel teljes összege.

Nagyvárad- Péntek délután jótékonysági koncertet szerveztek a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, egy leukémiában szenvedő kisfiú megsegítését szolgálta a bevétel teljes összege.

 

Mint elhangzott, a hat esztendős Fikucz Gergőnél három hónappal ezelőtt diagnosztikáltak vérrákot, illetve az is kiderült róla, hogy egy vesével született a korábban örökmozgó élesdi gyermek, aki mostanában a debreceni klinika hematológiai részlegének vendégszeretetét kénytelen „élvezni”.

A hangverseny műsorán szerepelt: Ianc Ioana: Szergej Vasilenko – Keleti táncok, op. 47; Borzási Dávid: J. J. Quantz – g-moll fuvolaverseny, I. tétel; Stadler Klarinét Kamarazenekar (Varga Imre, Deák Szabolcs, Ianc Ioana, Babos Dénes, Kovács László, Ary Jonathán és Székely István): Luciano Maria Serra – Cuori D’Ebano Overture; Szűcs Ştefania: Carmen Petra Basacopol – fuvola–zongora szvit I., III., V. tételek; Oláh Boglárka: Bartók Béla – Román táncok; Stadler Klarinét Kamarazenekar: Astor Piazzolla – Close your eyes and listen; Székely István: Kovács Béla – Velencei karnevál; Tasnádi Melinda és Tasnádi Ferencz Zoltán: Részletek Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjéből (Te rongyos élet, bolondos élet, Egy a szívem, egy a párom, Álom, álom, édes álom); A Nagyváradi Baptista 1. Gyülekezet Fúvóskara. Zongorán közreműködnek: Isaiu Antoanela és Bálint Johanna. Adományokat a következő módon ajánlhatnak még fel: banki átutalással a RO18RNCB0033021960480004 bankszámlaszámra, vagy telefonon, a 0740–840–618 számon. A rendezvény támogatta Pintér István és Szabó Ödön, illetve egyik médiatámogató a Bihari Napló volt.

 

Ciucur Losonczi Antonius

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!