ERDON Helyi hírek

2012.02.23. 14:20

Vállalkozók találkozója

agyvárad - Munkaadók fórumja címmel kerekasztal beszélgetést szervez hétfőn, február 27-én a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal kistermében a Ruhama Alapítvány Karrierek központja a Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a Bihar megyei Cégek Egyesületével, valamint a Bihar megyei Munkaadók Szövetségével közösen.

agyvárad - Munkaadók fórumja címmel kerekasztal beszélgetést szervez hétfőn, február 27-én a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal kistermében a Ruhama Alapítvány Karrierek központja a Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, a Bihar megyei Cégek Egyesületével, valamint a Bihar megyei Munkaadók Szövetségével közösen. A meghívott intézmények között szerepel a Területi Munkaügyi Felügyelőség, a Bihar megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), a Közpénzek Bihar megyei Felügyelősége, akárcsak a Kis- és Közepes Vállalatoknak Szóló Hiteleket Garantáló Országos Alap. A találkozó a Csodaház Alapívánnyal, a Nagyváradi Egyetemmel, valamint az AJOFM-val közösen gyakorlatba ültetett Téjékozott.Képzett. Alkalmazott. elnevezésű projekten belül zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!