ERDON Helyi hírek

2012.01.05. 16:41

Jóslatok hölgyeknek 2012-re!

Anyagi szempontból nem hoz pozitív változásokat az idei év - „örüljön, akinek ugyanannyi lesz, mint az idén” - mondja a két váradi jósnő, Szilágyi Szylvia és Hovorka Andrea.

Anyagi szempontból nem hoz pozitív változásokat az idei év - „örüljön, akinek ugyanannyi lesz, mint az idén” - mondja a két váradi jósnő, Szilágyi Szylvia és Hovorka Andrea.

 

 

2012 egyik másik jellemzője pedig az, hogy minden vizsga – sofőrvizsga, érettségi vagy bármi más – jóval nehezebb lesz, mint például tavaly. Szilágyi Szylvia a különböző koorsztályokhoz tartozó nők, Hovorka Andrea pedig a férfiak számára vetett kártyákat, szintén korosztályok szerint. Lássuk ma a nőkre vonatkozó jóslatokat:

 

Változás nyáron

 

A 20 és 28 év közöttiek először könnyűnek érezhetik az álláskeresést, de ez nem így lesz: a rossz lehetőségek, a kis fizetések és a nehéz körülmények komoly problémát fognak jelenteni a suliból frissen kikerült fiatalok számára. Érezhetik úgy, hogy az egész világ összeesküdött ellenük. A szerencse az év második felében fog felbukkanni. A magányosoknak nem a tavasz, hanem a nyár hozza meg a kívánt változást – a kora nyári hónapok rejtegetik egyesek számára a nagy találkozást. A levegő- és vízjegyűek számára inkább kalandot, szalmalángot, szórakozást hoz a nyár eleje, a többiek viszont komolyabb kapcsolatra is számíthatnak. Egyúttal számukra is minden viszga nehezebbnek bizonyul majd, mint eddig.

 

Sikerek

 

A 28-33 év közötti hölgyek az év kedveltjei, akiknek majdnem minden sikerülni fog, úgy szakmai szinten, mint a szerelemben. 2012 számukra egy pezsgő, eseménydús év lesz, tele lehetőségekkel, váratlan kihívásokkal. Több alkalom nyílik a bizonyításra, több szóbeli elismerés vár rájuk – igaz, anyagi jutalom kevésbé.

A pénzt nekik is jobban kell beosztaniuk, a fizetnivalók sokasodnak. A pénzbeli korlátok főleg a levegő jegyűeket (vízöntő, iker, mérleg) fogják jobban megviselni, s ők azok is, akiket jobban „veszélyezetet” a túlzásba vitt vásárlás, költekezés. Viszont szintén ők azok, akik vígasztalódhatnak a szerelemben, őket több ismerkedési lehetőség várja, több udvarlójuk lesz, zajlani fog körülöttük az élet. A földjegyűeknek (bika, szűz, bak) ellenben komoly döntéseket kell hozniuk idén, az ingatag viszonyok valószínűleg felbomlanak, a második nagy kibékülés után a harmadik már nem jön el. A vízjegyűek számíthatnak különleges fordulatokra érzelmi szempontból: talán egy egzotikus udvarlót, talán egy ismeretlen hódolót, vagy egy titkos kalandot hoz számukra 2012.

 

Betegségek

 

A 33-36 év közöttiek számára kicsit rosszabb lesz az idei év, mint az ezt megelőzőek. Nem a szerelemben, mert ott nagy változások nem várhatóak, nagy találkozások sem lesznek – csak a levegő és vízjegyűek bízhatnak ilyesmiben. A föld- és tűzjegyűeknek viszont nem csak meglévő betegségekkel kell megküzdeniük, de újabbak is előjönnek. Ők többet fognak háziorvoshoz járni, több kivizsgálás lesz és egyeseknek a kórházi beutaló is kijut.

A 36 és 45 év közöttiek egy elviselhető évnek néznek elébe. Nem fog ugyan pénzeső hullni az égből, de vígasztalja őket a tudat, hogy majdnem minden problémát meg fognak tudni oldani, állni fogják a kiadásokat, a gyerekek különőráit, a számlákat és a hiteleket.

Régi barátságok szűnnek meg és újak jelennek meg, de akik a szerelemben várják a változást, azok legyenek türelmesek – talán nekik fog a leghosszabbnak tűnni ez az év.

 

Kapcsolatok 2012-ben

 

Ennek a korosztálynak a hölgytagjai számára ritkán alakulnak ki hosszútávú kapcsolatok 2012-ben. Sőt, hirtelen jött kapcsolatok hirtelen és hamar fognak felbomlani, néha teljesen ok nélkül. Viszont sem a súlyos betegségek, sem a „csúnya felültetések” nem jellemzőek az idén számukra.

Vigyázzanak a meglévő munkahelyükre, mert új lehetőségek nem nagyon mutatkoznak 2012-ben ennek a korosztálynak, s még a rossz munkahely is jobb a semminél, s az igazságtalan főnök is jobb, mint az otthonülés pénztelenül. Ám akik mégis munkahely nélkül maradnak, a legnagyobb eséllyel április és szeptember folyamán találhatnak magukank újat, ám ez inkább csak rövidtávra fog szólni.

 

Fontos lazítani

 

Dupla munka, tripla robotolás és feleannyi pénz vár a 45 és 55 év közötti hölgyekre 2012-ben. Ők lesznek a család pillérei, a konflikutosokat is nekik kell megoldaniuk, s a kevés pénz beosztásának a feladata is rájuk vár. A tiszta ruha, a vasalt ing, a meleg ebéd vagy vacsora mindig az ő kezeik alol kerül ki. Érdemes minden aggasztónak látszó egészségügyi tünetet tisztázni, nehogy nagyobb baj legyen belőle. Az oroszlánok, szüzek, mérlegek hajlamosabbak lesznek a betegségekre mint az egyéb csillagjegyű, de ehhez a korosztályhoz tartozó társaik.

55 éven felül újabb szabályokat kell bevezetni, nyugisabb napirendet kell kialakítani. A feladatokból a családtagoknak is kell hagyni, hiszen a java úgyis megmarad. Fontos szerepet kap életükben az unokák nevelése. Korai kelések, kései lefekvések, nagytakarítás, ablakpucolás vár erre a korosztályra. Délutánonként ne sajnáljank maguktól egy félóra pihenést, nézzenek meg egy filmet, igyanak kellemes illatú, gyenge kávét. A kispárnát tegyék a hátuk mögé, a zsámolyt a lábuk alá, mert utána minden folytatódik tovább. A magányos hölgyek pedig ne az interneten ismerkedjenek, hangzik a jótanács.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!